Info om Gunnar Graflunds Fastighets AB

Graflunds Fastigheter har funnits sedan 1950-talet, då det startades av Gunnar Graflund. Idag drivs fastighetsbolaget av tre släktingar till Gunnar Graflund: Eva, Inga och Sven.

Graflunds lägenheter

Graflunds lägenheter finns i Sörmland, och mer specifikt på tre platser: Eskilstuna, Nyköping och Strängnäs. De äger och förvaltar mest bostäder i Eskilstuna, tätt följt av Strängnäs och till sist Nyköping. Fastighetsbolaget har idag totalt ungefär 1200 lägenheter och 23 000 kvm i lokaler, se hur detta fördelar sig på de olika städerna.

  • Eskilstuna: 16 fastigheter
  • Strängnäs: 10 fastigheter
  • Nyköping: 3 fastigheter

Graflunds lediga lägenheter och lokaler

Är du intresserad av att söka några av Graflunds lediga lägenheter eller lokaler gör du det lättast på deras hemsida: gunnargraflund.se och under fliken lediga objekt. Där publicerar de kontinuerligt nya objekt för uthyrning.

Ansökningsprocess

För att ansöka om en lägenhet hos Gunnar Graflunds Fastighets AB kan du ringa och diskutera potentiella möjligheter på nummer: 016-13 77 80. Du kan även se lediga objekt på deras hemsida, men inte ansöka.

Uthyrning/hyresfrågor: 016-13 77 80

Graflunds kontakt

Graflunds Fastighets AB har sitt huvudkontor i centrala Eskilstuna, som du kan besöka under dagtid om du har bokat en tid. Vill du i stället ringa eller mejla kan du göra det på deras allmänna mejl och växel. Du kan också komma i kontakt med en eller flera kontaktpersoner för respektive stad och ansvarsområde.

Allmänna kontaktuppgifter

Graflunds Eskilstuna

Graflunds i Eskilstuna har kontorspersonal som sköter administrativa uppgifter, däribland uthyrning och besiktning, fastighetsförvaltare och flera fastighetsskötare. Om du vill hitta kontaktuppgifter till respektive anställd kan du göra det under fliken kontakt på grunnargraflund.se.

Graflunds Nyköping

I Nyköping har Graflunds för tillfället en fastighetsskötare, hitta kontaktuppgifter till personen i fråga under fliken kontakt på grunnargraflund.se.

Graflunds Strängnäs

Det finns både kontorspersonal och fastighetsskötare i Strängnäs som du kan nå genom att besöka grunnargraflund.se. I Strängnäs har de också en portvaktsexpedition på Vallbyvägen 13 som har öppet mellan kl. 07:00–08:30